Op zoek naar grote usb stick?

   
   
 
grote usb stick
Windows installeren vanaf usb stick Windows Helpdesk.
Klaarmaken van de USB stick. Als eerste plaatst u een lege usb stick van minimaal 4 GB in de computer. Een stick van 2 GB is hiervoor niet geschikt, omdat de Windows 7-installatieschijf nét een tikkeltje groter is dan 2 GB.
usb sticks en geheugenkaarten HEMA.
Bewaar je bestanden eens op wat anders dan een gewone zwarte flash drive, zoals op deze USB stick in de vorm van Takkie! Met deze USB 2.0 flash drive kun je snel en eenvoudig bestanden bewaren en/of uitwisselen tussen PC'S, notebooks en Macs.
Grootste USB stick kopen? 256 GB, 512 GB, 1 TB, 2 TB? Hier het overzicht! Koopgids.net.
De Kingston DataTraveler Ultimate GT 2 TB is de enige USB stick met een opslagcapaciteit van wel 2 TeraByte, en daarmee qua opslag de grootste USB stick die je kunt kopen. Omdat je met deze stick waarschijnlijk grote bestanden zal overzetten, is er gezorgd dat dit met deze stick snel zal verlopen.
USB sticks kopen bij de USB Stick expert Allekabels.
In de webshop van Allekabels kunt u beide varianten kopen. Zet u regelmatig grote hoeveelheden data over hiermee, dan is een USB 3.0 wellicht een slimme keuze. Deze datasticks werken in principe tot wel 10x sneller dan de iets oudere 2.0 stick.
USB stick Foka Superstore. kamera-express-logo.
Onze analystische cookies worden gebruikt om websitestatistieken en het gebruik van de website anoniem door te meten. Marketing cookies houden de producten en de pagina's' bij die u bekeken heeft. Zo kunnen we voor u onze website, advertenties en aanbiedingen personaliseren.
Kingston DataTraveler SE9 32 GB usb-stick Zilver.
Kingston's' DataTraveler SE9 USB Flash drive heeft een stijlvolle metalen behuizing met een grote ring zodat deze eenvoudig is te bevestigen. Dit ontwerp is perfect voor het vervoer van waardevolle gegevens, zoals persoonlijke bestanden, foto's' en applicaties. Dit is een USB stick met een opslagcapaciteit van 32 GB.
USB-stick.
SanDisk Connect Wireless USB Stick 64GB. Normale prijs: 5990., Special Price 3995., Levertijd 3-4 werkdagen. SanDisk Connect Wireless USB Stick 64GB. Nederland Den Ham Levertijd 3-4 werkdagen België Turnhout Op bestelling leverbaar Verzendvoorraad internet. Magazijn online verzendvoorraad Levertijd 3-4 werkdagen.
USB-stick Wikipedia.
Hun bedoeling was om de vele gespecialiseerde connectoren die pc's' op dat moment hadden te standaardiseren en om een standaard apparaat verbindingsprotocol te ontwikkelen. Het eerste USB-product werd uitgebracht in 1996 en tegen 1998 werd de standaard op grote schaal toegepast. In 2000 werd de USB 2.0-standaard uitgebracht. De tweede generatie USB had een veel snellere gegevensoverdrachtssnelheid. USB-sticks van de eerste generatie bewerken. De eerste commercieel verkrijgbare USB-stick was de ThumbDrive, die in 2000 door Trek Technology in Singapore werd geproduceerd. Later dat jaar kwam IBM met zijn eigen model, de DiskOnKey. Binnen twee jaar brachten meer dan een dozijn bedrijven USB-sticks op de markt, wat tot een strijd om het patent leidde. In 2002 verkreeg het Chinese bedrijf Netac Technology het fel begeerde Chinese patent voor de stick.
Memory Outlet Roermond voor geheugenkaarten en usb-sticks.
4K 8gb 16gb 32GB 45mb/s 50 mb/s 64GB 80mb/s 90mb/s 100mb/s 128GB CF class 4 Class10 CompactFlash datatraveler DTSE9 Exceria Extreme Extreme Pro intenso Kingston levenslage garantie Lexar metaal MicroSDHC microSDXC micrSDHC Philips PNY Premium Sandisk sdhc SDXC SE9 Toshiba Transcend Transmemory UHS-1 Ultimate Ultra Ultra.48mb/s HD-Video Ultra HD USB 3.0 USB stick.

Contacteer ons