Resultaten voor usb stick gepersonaliseerd

   
   
 
usb stick gepersonaliseerd
Gepersonaliseerde USB sticks als relatiegeschenk.
Wordt gepersonaliseerd door middel van gravure. Stevig metalen omhulsel beschikbaar in 3 verschillende afwerkingen standaard mat, chroom en donker metalen kleur. Prijs op aanvraag. Slanke metalen usb stick. Metalen usb stick zonder dopje. Deze slanke, metalen usb stick heeft een geïntegreerde usb connector.
Hout usbconcept.
Een nieuwe aanwinst binnen het het houten gamma met alle voordelen van de standaard houten USB sticks maar uiterst innovatief in zijn ontwerp. In tegenstelling tot de overige modellen kan de stick netjes opgeborgen worden in zijn omhulsel. Ze kunnen worden gepersonaliseerd met bedrijfslogo en/of andere gravures.
Ons assortiment USB Stick met logo bedrukken bij dé USB Sticks Professionals.
Tegenwoordig zijn USB Stick Sleutel modellen één van de meest verkochte USB modellen. Ze zijn handig in gebruik als een sleutelhanger en kunnen mooi gepersonaliseerd worden van uw logo en of tekst door middel van een laser gravure en kleur bedrukking tot 4 kleuren, maar ook in full color.
USB-stick USB 2.0 Integral 8GB Neon oranje.
Bel mij terug. Neem contact op met ons. Bel Stumpel: 0229 253136. Of neem contact op met onze klantenservice. Stijlvolle Neon USB Flash Drive. De stick kan worden gepersonaliseerd via een uniek ID-nummer. Hierdoor kan een netwerkbeheerder de toegang te blokkeren.
USB Sticks groep Mares.
Daardoor koopt u steeds aan de laatste marktprijs en. Naar de USB Shop. als extra krijgt u nu. GRATIS uw logo-opdruk. in 1 kleur. USB sticks altijd aan de laatste marktprijzen. Door de internationale connecties is Mares uw beste zakenpartner voor custos made items zoals USB-Sticks.
USB Stick Custom basic Creator Meeting Support.
Stembus / Collectebus. USB Stick Custom basic. De Custom basic USB-Stick kan volledig worden gepersonaliseerd. Naast de mogelijkheid om de flex tag in full colour te bedrukken, kan deze flex tag ook precies gemaakt worden zoals u dat wilt! Vraag een offerte aan.
USB-stick bedrukken USB bedrukken Camaloon.
Zo heb je altijd een professioneel uitziende presentatie van je bedrijf bij de hand. Tegelijkertijd kun je met de stick informatie en contactgegevens verspreiden die nuttig zijn voor je klanten en zakenpartners. Verdeel ze tijdens evenementen en andere gelegenheden, en verhoog je marktaandeel in een handomdraai.
Medische USB Stick De unieke USB Stick bij calamiteiten.
In Amerikaanse studies is vast komen te staan dat elk jaar tussen de 44.000 en 100.000 mensen komen te overlijden door te laat handelen of verkeerde handelingen van medisch personeel. Medische USB Stick tot 16Gb verkrijgbaar. Met of zonder noodfluitje. Kan volledig gepersonaliseerd worden.
USB Stick USB2.0 Type Heavy Metal Key USBStickreclame.
De USB Key is gemaakt van verchroomd metaal en is supersterk. Deze USB stick kan stijlvol worden gepersonaliseerd met een lasergravure of bedrukking in full color op 1 of 2 zijden. De geheugenchip is bestand tegen krassen, vuil stof en water, waardoor geen beschermdop nodig is.

Contacteer ons