Resultaten voor gepersonaliseerde usb sticks prijs

   
   
 
gepersonaliseerde usb sticks prijs
Een gepersonaliseerde usb stick maken bij Usb Stick Producent.
020-5045732 Snelle prijs. Kan ik ook zelf usb sticks en powerbanks ontwerpen? Wanneer u gebruikt maakt van onze custom made service kunt u zelf een usb stick of powerbank ontwerpen. U bepaalt de vorm, opdruk, opslagformaat, materiaal, mAh capaciteit en kleur.
USB-sticks Het perfecte relatiegeschenk met uw logo in full colour.
Met onze gepersonaliseerde harde schijven geven ze een uniek cadeau dat er mooi uitziet en bovendien bruikbaar is. Onze 25, externe harde schijven hebben een zwart lederen behuizing en zijn verkrijgbaar t/m 500 GB. Wij kunnen deze voorzien van uw full colour logo, afgewerkt met een glanzende, krasvaste acryllaag. Zoals u van ons gewend bent, bedraagt de levertijd slechts 5 werkdagen. USB-sticks met uw bestanden. Een USB stick is niet alleen een leuk cadeau; het kan ook een interessant marketinginstrument zijn. Natuurlijk staat uw bedrijfslogo al op de behuizing, maar u kunt ook diverse bestanden, zoals bedrijfs-presentaties, brochures en/of prijslijsten laten plaatsen op de USB-sticks. Deze bestanden kunnen op verzoek onverwijderbaar of automatisch opstartend gemaakt worden. De prijzen van onze USB sticks kunnen dagelijks veranderen.
EO Visie Het grootste christelijke magazine van Nederland. Icon-npo. Icon-twitter. Icon-facebook. Icon-instagram. Icon-mail. Icon-search. Icon-video. Icon-image. Icon-audio. Icon-EO. Icon-whatsapp. Ic
Hier op Visie Online, in onze digitale nieuwsbrief en op social media willen we je elke dag inspireren om hoopvol te leven en te geloven. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week het beste van Visie.: Contact met Visie.
Speedtest Internetsnelheid meten? Doe de internet test Ziggo.
Wifi wordt namelijk beïnvloed door factoren van buitenaf, wat nadelig kan zijn voor het meten van je internetsnelheid. Bekabelde snelheid verbeteren. Heb je je computer met een netwerkkabel aangesloten en haal je een lagere internetsnelheid dan dat er bij je abonnement hoort?
USB-sticks bedrukken.
Dit kan ook een interessante oplossing zijn voor scholen, om verlies of het verwisselen van USB sticks te voorkomen. Deze service is mogelijk voor alle producten uit ons assortiment. De minimale bestelhoeveelheid van individueel gepersonaliseerde USB sticks is slechts 5 stuks.
bedrukteshirts.
Gepersonaliseerde USB-sticks als persoonlijk relatiegeschenk of veel zijdig promotieartikel! Levertijd circa 6 werkdagen of eerder in overleg. Kleur: oranje, donkerblauw, geel, rood., wit, zwart, lime groen, magenta paars en lichtblauw. Kleurencombinaties van verschillende kleuren ook mogelijk! Bedrukking: krasvaste full colour print. aan 1 zijde. Drukformaat 29 x 10 mm. Geheugen: 512Mb 1Gb 2Gb 4Gb 8Gb. De prijzen van onze USB sticks kunnen dagelijks veranderen door de instabiele prijzen van geheugenchips.
usb stick groothandel.
USB stick van Mondial Gifts, relatiegeschenken die aandacht trekken! USB accessoires de meeste keuze bij Mondial Gifts. Verrassende usb sticks als relatiegeschenk. Leuke USB sticks. Mini usb sticks. Eco usb stick. usb stick als relatiegeschenk. Gepersonaliseerde USB sticks als relatiegeschenk.
USB sticks gadgets Relatiegeschenkenblog.nl.
Hier leest u drie slimme manieren om gepersonaliseerde USB sticks met logo aan het werk te zetten voor uw bedrijf. In veel opzichten zijn USB sticks met logo de ideale give-aways voor tijdens een beurs. Iedereen heeft het nu wel gehad om elke keer die zware dozen met relatiegeschenken mee te slepen. USB sticks behoren tot het kaliber lichtgewicht. Ze zijn compact genoeg en zullen het reizen gemakkelijk maken, zowel letterlijk als figuurlijk. Figuurlijk omdat u al uw data kunt opslaan op de USB sticks, letterlijk vanwege het genoemde gewicht. Tip: als u een video of een PDF bestand opslaat op de USB sticks, weten uw klanten meteen wat de kerncompetenties zijn van uw bedrijf. Een heldere identiteit is positief voor uw imago! USB sticks met logo zijn originele corporate relatiegeschenken. Geef ze weg tijdens vakanties. Dit scheelt uw doelgroep een bezoek aan de lokale electronica winkel waar de prijs voor een USB stick van 4 GB redelijk hoogt ligt.
Custom made USB sticks Recto Lennox Relatiegeschenken.
Kerst en themapakketten. Custom made USB sticks terug. Een USB stick is hét relatiegeschenk van dit moment. U kunt nu een stap verder gaan door een gepersonaliseerde USB memory stick te creëren met uw logo en in uw huisstijl. Dankzij de veelzijdigheid van soft PVC zijn de mogelijkheden oneindig. Informeer naar de vele mogelijkheden! RL0001 prijsstaffel prijs per stuk.

Contacteer ons