Zoeken naar beveiligde usb stick

   
   
 
beveiligde usb stick
USB stick kopen? MediaMarkt.
SANDISK Connect Wireless Stick 16GB. Met de SanDisk Connect Wireless Stick heeft u zelfs toegang tot uw bestanden wanneer deze stick nog in uw tas zit. 16 GB USB versie.: USB 2.0 Ondersteunde besturingssystemen.: iOS 8.0 en hoger, Android 4.2 en hoger, Windows Vista, 7 en 8, Mac OS 10.6 en hoger Kleur.:
De nieuwste beveiligde usb stick computers.
Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt. Wil je ook zien welke gewone winkels in data.getCity er computer verkopen? Gebruik huidige locatie. beveiligde usb stick Computer. data.getNumberOfReviews consumenten beoordelen producten in computer categorie met gemiddeld een data.getAverageRating rating. Computer 7.1 13.
Kingston lanceert beveiligde USB-stick met USB 3.0-ondersteuning Infosecurity Magazine.
Gebruikers kunnen hierdoor veilig gevoelige informatie op de USB-stick opslaan, zonder het risico te lopen dat deze data bij verlies of diefstal van de stick op straat komt te liggen. De DataTraveler Locker G3 USB 3.0 Flash drive biedt ondersteuning voor USB 3.0, waarmee leessnelheden tot 135 MB/s en schrijfsnelheden tot 40 MB/s haalbaar zijn. Dit is aanzienlijk sneller dan zijn voorganger. De DataTraveler Locker G3 is beschikbaar in capaciteiten van 8GB, 16GB, 32GB en 64GB. Het apparaat wordt geleverd met vijf jaar garantie. beveiligde USB-stick, beveiliging, databeveiliging, DataTraveler, informatiebeveiliging, Kingston, security, USB, USB 3.0.
Het verschil tussen USB encryptie en kopieer beveiliging.
De eerste stap is op het USB flash drive zelf en de tweede stap is een beveiligd bestand met een specifieke encryptie dat gekoppeld is aan het decryptie programma op de USB stick zelf. Als het beveiligde bestand met het decryptie onderdeel op de geheugenstick matcht, wordt de informatie naar de computer gestuurd en is het leesbaar voor de gebruiker.
Cryptex USB-stick Beveiligd Cijferslot Memory Stick Kopen.
Deze Cryptex USB-stick kan niet alleen met USB maar ook met micro-USB aangesloten worden. Hij is handig om mee te nemen én veilig versleuteld met jouw eigen vijfcijferige code. Want met 100.000 mogelijke combinaties moet je toch al heel veel tijd en geduld hebben om een gokje te wagen.
Beveiligde opslag USB sticks StoreSecure Uw data beveiligd en versleuteld opgeslagen voor de zakelijke markt.
DataLocker Sentry 3 FIPS 4GB Flash Drive. De beveiligde USB Stick datAshur is s werelds meest veilige, eenvoudig te gebruiken en betaalbare USB flash drive die gebruik maakt van PIN-code toegang met compleet veilige AES 256-bit hardware-encryptie volgens militaire standaard.
iStorage datAshur beveiligde USB Stick Azerty.
Versterkers en receivers. MP3 / MP4 spelers. Krul / stijltangen. iStorage datAshur beveiligde USB Stick. 000, 000, excl. gebaseerd op 0 reviews. Plaats je eigen ervaring. U kunt alleen een ervaring toevoegen als u bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.
datAshur beveiligde USB Stick 32GB Mediawinkel.eu.
Beveiligde USB Stick is FIPS gecertificeerd. De beveiligde USB Stick datAshur voor veilige data-opslag is FIPS gecertificeerd en voldoet nu aan de strenge eisen van het Cryptographic Module Validation Program CMVP van het Amerikaanse National Institute of Standards and Technology NIST.
USB stick beveiligen Webwijzer.
Dit kost enige tijd. Toegang krijgen tot een beveiligde USB-stick werkt op dezelfde manier: in de Finder kies je Decodeer. Er wordt dan om het wachtwoord gevraagd. USB stick met beveiliging. Er zijn ook USB sticks op de markt met ingebouwde beveiliging: deze kunnen worden ingesteld met een cijfercode, encryptie of een vingerafdruk.

Contacteer ons